Trykk “Enter” for å komme videre

Dette er SummaB

Sandviken slik den så ut på 1850-tallet. Laksefiskere drar inn kastenot på Kalvøya. Den brune bygningen bak seilskuten er Bærum Verks havnelager. Til høyre er den gamle delen av Gjestgiveriet. I bakgrunnen troner Kolsåstoppen. Maleri av Johan Fr. Eckersberg (Bærum bibliotek).

SummaB ble etablert som en digital avis i 2015. Vi er en liten redaksjon, som består av frittstående bidragsytere. Vår ambisjon er å speile vår egen bygd, Bærum – og samtidig ha et blikk utover kommunegrensene.

Bærum rådhus desember 2016. (Cr: Jan C Bjerkfelt)

1. januar 2017 ble utgiverrettighetene og utgiveransvaret for SummaB.no overdratt til selskapet SummaB Media AS.

Redaktør for SummaB.no er Jan Carsten Bjerkfelt

Vår telefon/sms er 930 60 710. Du når oss best på e-post: Send en mail til oss i redaksjonen.

Tips SummaB!

Vi setter pris på tips og innspill på hva vi kan skrive om. Alle typer tips er velkomne. Også i saker der du trenger å være anonym.

Du kan gjerne skrive debattinnlegg, kommentarer el.l. Du kan også levere helt eller delvis skrevne manus, artikler, notater m.v.

Har du f.eks. gamle fotografier eller bilder med en egen historie? Send dem til oss på e-post, så tar vi kontakt!

Send en mail til oss i redaksjonen.

Vi håper du vil være med og støtte SummaB.

SummaB er en fri og 100% uavhengig nettavis som redigeres etter Vær Varsom-plakaten og Redaktør-plakaten. Bortsett fra reklameinntekter, er vi ikke prisgitt støtte eller fond av noe slag. Vi har mer tro på at vi kan bygge opp en leserskare som setter pris på vår journalistikk – og som kanskje kunne tenke seg å bidra noen kroner i året.

Vi håper på din støtte.

Bankkonto er 9001.28.40151 – SummaB Media AS.

Kommentarfeltet er stengt.